Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου


3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΕΚ ΣΑΒΒΑ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΣΤΟΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

Στις 3 του Σεπτέμβρη ( ιστορική μέρα που η Ελλάδα απέκτησε το πρώτο της Σύνταγμα), δικάζονται στην Αθήνα, ο Γραμματέας του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος (ΕΕΚ) Σάββας Μιχαήλ και ο πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), Κωνσταντίνος Μουτζούρης, μετά από μήνυση που υπέβαλλαν εναντίον τους οι Νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι : «συκοφαντική δυσφήμιση», «διέγερση σε βιαιοπραγίες και αμοιβαία διχόνοια» και «διατάραξη της κοινής ειρήνης»
Πιο συγκεκριμένα ο Πρώην Πρύτανης, για τη λειτουργία στο Μετσόβειο του Ιστότοπου Athens Indymedia (έχει ήδη αθωωθει 2 φορές) και ο σ. Μιχαήλ, για Αντιφασιστική Προκήρυξη του ΕΕΚ το 2009.

Οι φασίστες μήνυσαν πολλές οργανώσεις και συλλογικότητες : Το Μετσόβειο, τη Νεολαία ενάντια στο Ρατσισμό, την Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ, το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, την Τοπική Επιτροπή του 5ου Διαμερίσματος Αθληνας του ΣΥΡΙΖΑ, τις Κοινότητες των Πακιστανών και Αφγανών Μεταναστών, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ΟΛΜΕ, το ΕΕΚ , την ΚΟΑ του ΚΚΕ, και κάθε άλλο υπεύθυνο.

Απ΄ όλους αυτούς οι εισαγγελείς επιλεκτικά προχώρησαν μόνον ενάντια στο Πρύτανη και ενάντια στο Μιχαήλ, θεωρώντας τους,ίσως σαν τους αδύναμους κρίκους, για να ξαναπροσπαθήσουν, με τον πρώτο, να κλείσουν το ΑνεξάρτητοIndymedia, και με τον δεύτερο, να κτυπήσουν μια από τις πιο δραστήριες Αντιφασιστικές  Οργανώσεις της Αριστεράς. Ο Σάββας Μιχαήλ σύρεται στα δικαστήρια γιατί είναι Αριστερός Διανοούμενος, Επαναστάτης, Αντιφασίστας και Διεθνιστής με το πρόσθετο επιβαρυντικό στοιχείο της Εβραικής καταγωγής του. Διώκεται γιατί εδώ και δεκαετίες αγωνίζεται, με το σύνολο αυτών των χαρακτηριστικών του, ενάντια στο Φασισμο και κάθε παραφυάδα του, ενάντια στο Ρατσισμό, ενάντια στη Κρατική Καταστολή, ενάντια στη φασιστικοποίηση της Δημόσιας Ζωής.    

Οι Ναζιστές μηνύουν και οι εισαγγελείς δικάζουν, προσπαθώντας απλά να τρομοκρατήσουν την Κοινωνία και να ποινικοποιήσουν κάθε Αντιφασιστικό Λόγο και κάθε Αντιφασιστική Δράση.  

Είναι καθήκον κάθε Αριστερού και Προοδευτικού Πολίτη, συλλογικότητας, Οργάνωσης και Κόμματος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στους Διωκόμενους και ιδιαίτερα στο σ. Σάββα Μιχαήλ, γιατί πρέπει να σταματήσουμε τα σχέδια των Ναζιστών να κτυπήσουν το Αριστερό  Κίνημα ποινικοποιώντας το. Η πάλη ενάντια στους Ναζιστές και τους Φασίστες είναι καθήκον όλων μας, ανεξάρτητα από την Κομματική ή Οργανωτική μας ένταξη. Σήμερα ο Σάββας, αύριο όλοι εμείς.

• ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ.
• ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.
• ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.
• Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.